Gebruikte motorjachten

Smelne 1300

Stalen achterkajuit motorjacht met royale leefruimte, 2 slaaphutten en vaste dekbank op achterdek met complete tent rondom.

Deze Smelne is casco-technisch vaarklaar geleverd en door de eerste eigenaar in eigen beheer afgebouwd. Hierbij is gebruik gemaakt van juiste materialen en goede verwerking.

Het achterdek is royaal en voorzien van midscheepse stuurstand, vaste dekbank en complete tent rondom. De gangboorden zijn rondom voorzien van RVS railing en veilig beloopbaar.

Salon met half ronde bank en kastenwand. In open verbinding is de kombuis met keuken en L-vormige dinette. In het voorschip is een slaaphut met stapelbed en veel kast- en bergruimte. Het achterschip is ingedeeld met separate toilet-/doucheruimte en afsluitbare eigenaarshut met Frans bed en zeer veel kastruimte.

Naast de complete specificatielijst is deze Smelne extra uitgevoerd met; zonnepanelen, Caro automatische schotel, Raymarine AIS ontvanger, rol cassettes/horen voor vluchtluiken en schuiframen, automatisch vetsmeersysteem voor schroefas, automatisch brandblus systeem in machinekamer.

Het geheel geeft een verzorgde indruk en is zeker een bezichtiging waard!

Merk:

Smelne

Type:

1300

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

13.00 m x 4.00 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M12, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom