Gebruikte motorjachten

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Zeer jonge en complete Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan met veel doordachte details!

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de gangboorden of door de spiegeldeur vanaf het zwemplateau. De kuip is ingedeeld met zitbank en veel bergruimte onder de kuipvloer.

De salon/kombuis/stuurhuis is op gelijk niveau met de open kuip en toegankelijk door de twee openslaande deuren. Door de grote raampartij rondom is er zowel vanuit de L-vormige salonbank als stuurstand goed zicht rondom. Door het elektrische schuifdak haalt u het 'buiten varen' zelfs naar binnen! De L-vormige salonbank is gemakkelijk om te bouwen tot extra dubbel bed. De kombuis is van alle gemakken voorzien. In het verlengde van de kombuis is een kaartentafel gesitueerd waar tevens de TV in weggewerkt is.

Het voorschip is ingedeeld met separate douche-/ toiletruimte en de eigenaarshut met Frans bed. Alle ruimte is optimaal benut.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Linssen uitgevoerd met luxe dimbare LED verlichting, indirecte sfeerverlichting in salon, lederen bekleding, elektrisch schuifdak, verwarming, douche, boeg-/ en hekschroef, elektrische ankerlier, Raymarine multifunctioneel Axiom 7 display, etc. etc.

Merk:

Linssen

Type:

Grand Sturdy 30.0 Sedan

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2019

Afmetingen:

9.70 m x 3.35 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D2-50, 51 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak