Gebruikte motorjachten

Smelne Vlet 42 SD Luxury

De Smelne Vlet 42 SD is één van de meest luxe gebouwde vletten. Van eerste eigenaar te koop aangeboden.

Toegepaste materialen zoals wit lederen bekleding, graniet en de indeling van de salon en een hoogwaardige afwerking van het gehele jacht. De Smelne Vlet is voorzien van een overstekend dak boven de ruime open kuip met teakdek.
De open kuip is makkelijk toegankelijk via een deurtje vanaf het zwemplateau. Dit is allemaal te vinden onder het verlengde overhangende salondak.
De keuken, salon en kuip bevinden zich op één niveau waardoor het schip voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.


Door een royaal elektrisch te bedienen salonluik is de salon aangenaam licht en de ventilatie optimaal. Deze Smelne Vlet heeft een moderne lijn dankzij de strak gelijnde gesloten dakrand boven de salon. Groot voordeel van deze dakrand is dat water en vuil niet langs de ramen verdwijnen. Dit wordt allemaal binnendoor afgevoerd door middel van RVS buizen die op de waterlijn lozen.

 

Boeg en hekschroef met 2 standen schakelaar en afstandbediening, Hooggepolijste rvs potdeksel over kuiprand, Schuifraam salon in dubbel glas met hor, horren voor alle poorten, zelfzoekende tv schotel, teak/essen vloer in keuken, luxe afzuigkap met kersen omranding, kuipdeuren van massief teak 4 delig te openen, spiegeldeur.

 

De Smelne Vlet 42 SD is één van de meest luxe gebouwde vletten. Van eerste eigenaar te koop aangeboden.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 42 SD Luxury

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2015

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.10 m

Motor(en):

Perkins, M150Ti, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom